De UIT is gestart, ook bij RUS

 In Algemeen, Rugby, Rus 1, Rus 2, Toernooien

Gisteren was het zover, ruim 4000 trapten hun studententijd af met de UIT week. RUS is hier uiteraard ook bij en hoopt zoveel mogelijk studentes zover te krijgen de tofste sport op aarde uit te proberen bij de leukste vereniging van Nederland.

De UIT van RUS is gisteren afgetrapt met de “Ik rugby, jij ook?” campagne op Facebook. Rugby is voor iedereen. Of je nou lang, klein, breed of smal bent. Of je al je hele leven een fanatieke sporter bent of vooral voor de gezelligheid sport. Voor iedereen is een plek bij rugby en een plek bij RUS.

Vandaag lopen we mee in de straatparade en staan we vanaf 13.30 tot 17.30 uur op de sportmarkt van Olympos. Ook kun je ons donderdag vinden bij de kraam van de Sportraad bij de informatiemarkt in het Griftpark.

Uiteraard hoort ook de derde helft bij rugby. De kans is daarom groot dat je ons ook woensdagavond tegen het lijft loopt bij het Sportfeest in de Poema!

Kom je ons tegen, wees niet bang om ons aan te spreken en hopelijk zien we jou dan op het veld tijdens de introductiecursus in september!