Bestuur

Ontmoet het bestuur van seizoen 2019/2020

Het bestuur van RUS

Sinds 29 juni 2019 zit er weer een heel nieuw bestuur. Deze vijf meiden vormen het 34e bestuur van de Rugbyende Utrechtse Studenten en zullen zich hieronder voorstellen.

Merle, Doutzen, Marlynn, Lieke en Fleur zijn een goede afwisseling van oude rotten en nieuwe meiden.

Voorzitter Merle Ruijgrok

Na een jaar van flirten met de referees als wedstrijdsecretaris, was het tijd voor een nieuwe uitdaging: het voorzitterschap. En wat ben ik blij dat ik nóg een jaar met Doutzen als stabiele factor mag delen en tegelijkertijd de nieuwe ideeën van Marlynn, Lieke en Fleur mag horen. Dit seizoen ben ik overziend bestuurslid in de Technische Commissie en de Nieuwe Leden Commissie. Naast mijn vaste voorzitterstaken ben ik dus verantwoordelijk voor het technische beleid van RUS en voor het werven en behouden van nieuwe leden.


Aan de start van mijn derde seizoen kijk ik ernaar uit om me het komende jaar met een flinke dosis enthousiasme in te zetten voor de mooiste vereniging van Nederland. Ik verheug me nu al op trip, de rugby-zondagen, de diners, de toernooien en vele andere activiteiten.
Verder hoop ik ooit af te studeren als journalist. Maar voordat ik weer een camera, Marantz of pen in handen neem, ga ik me eerst richten op mijn minor: Franse taal en cultuur.

whatsapp-image-2019-08-28-at-17.52.20-2
whatsapp-image-2019-08-28-at-17.52.20-3

Secretaris Doutzen van der Hoeven

Ik heb mezelf al voor gek verklaard maar na een bestuursjaar bij een andere studentenvereniging, een geweldig bestuursjaar bij RUS ga ik nog een jaartje door met besturen. Ik zal net als vorig jaar de functie als secretaris op me nemen. Door de ervaring van vorige jaren kan ik met enige trots zeggen dat ik de leukste functie helemaal eigen heb gemaakt.

Dit jaar ben ik weer verantwoordelijk voor alle (leden)administratie en de meeste interne en externe communicatie. Naast de vaste secretaris taken ben ik verantwoordelijk voor de PR en het organiseren van de diners. Gelukkig zijn er twee hele mooie commissies die hiervan een feest zullen maken! Mijn derde seizoen bij RUS wordt er sowieso weer eentje om nooit te vergeten. Ondertussen zal ik een voltijd stage lopen en proberen om nog wat vakken af te ronden. Hopelijk kan ik na dit jaar afstuderen als Sociaal Juridische Dienstverlener en een vervolgopleiding volgen bij de Politie.

Penningmeester Marlynn Martens

Afgelopen jaar heb ik mijn studie Algemene Sociale Wetenschappen afgerond en omdat ik nog niet weet welke master ik wil gaan doen, heb ik ervoor gekozen om eerst een jaar te werken. Om niet helemaal te veranderen in een burger, zal ik daarnaast de functie penningmeester in het 34ste bestuur van RUS op me nemen. Een hele uitdaging voor iemand met mijn achtergrond, maar een uitdaging die ik graag aan ga. Dit is mijn vierde seizoen bij RUS en ik hoop ook dit jaar de scrum-half van RUS 2 te zijn. Als penningmeester zal ik me bezighouden met de financiële kant van RUS. Zo zal je van mij de maandelijkse factuur ontvangen en kan je bij me terecht voor al je vragen omtrent geld. Als penningmeester ben ik automatisch verbonden aan de Kascommissie. Daarnaast zal ik dit jaar de Activiteitencommissie en de Blessurecommissie coördineren. Ik heb er ontzettend veel zin in om me dit jaar in te zetten voor deze prachtige vereniging!

whatsapp-image-2019-08-28-at-17.52.20-4
whatsapp-image-2019-08-28-at-17.52.20-5

Wedstrijdsecretaris Lieke Brouwers

Komend jaar ga ik de taak van wedstrijdsecretaris op mij nemen van de leukste en gezelligste rugby club van Nederland. Mijn taak is om vanalles te regelen omtrent de trainingen en wedstrijden. Daarnaast ga ik de sponsorcommissie en de toernooicommissie coördineren. Na een jaar puppy geweest te zijn ga ik nu als volwaardig RUS 2 lid spelen in de lijn. Naast het inzetten voor deze gezellige vereniging studeer ik met passie Huidtherapie. Ik kijk erna uit om mij volledig in te zetten voor de vereniging en de vereniging op een andere manier te leren kennen. Als je vragen hebt spreek mij dan gerust aan!

Commissaris materiaal Fleur Bomhof

Dit wordt mijn derde jaar bij RUS en ik hoop er na een half jaar uit te hebben gelegen, dit jaar weer te kunnen knallen op alle moddervelden die Nederland rijk is! Ik studeer daarnaast geschiedenis en ga deze studie dit jaar hopelijk afronden. In mijn functie mag ik al het materiaal wat RUS heeft overzien, inventariseren, weggeven als cadeaus en verkopen vanuit het winkeltje. Ik heb er heel veel zin om me in te zetten voor deze mooie vereniging met haar mooie verhalen. Het is daarom heel fijn dat ik onze Oude leden commissie mag coördineren. Met het coördineren van de Tripcie en de Lustrumcommissie hoop ik mijn bijdrage te kunnen leveren aan heel veel mooie nieuwe verhalen binnen RUS.

whatsapp-image-2019-08-28-at-17.52.20-6