Bestuur

Ontmoet het bestuur van seizoen 2018/2019

Het bestuur van RUS

Sinds 15 september 2018 zit er weer een heel nieuw bestuur. Deze vijf meiden vormen het 33e bestuur van de Rugbyende Utrechtse Studenten en zullen zich hieronder voorstellen.

Henrike, Merle, Doutzen, Joni en Tamar zijn een goede afwisseling van oude rotten en nieuwe meiden.

Voorzitter Henrike Geurts

Na een jaar secretaris geweest te zijn van RUS, was het nu tijd om nog een stapje erbij te doen: nog even een jaartje voorzitter zijn! Dit wordt m’n vierde seizoen en ik kan me geen leven meer voorstellen zonder dit fantastische, harde spel, de allerleukste meiden, het beste team en natuurlijk de allerbeste positie op het veld (zonder twijfel de eerste rij) en de feestjes/toernooien/trips/borrel/escalatiezondagen! Ook de bestuursvergadering ontbreekt niet in de agenda. Dat ik dit jaar niet meer notuleer, maar de vergadering leidt, wordt even wennen, maar gelukkig heb 4 fantastische meiden (en een hele vereniging) met wie ik er samen een prachtig jaar van ga maken!

Daarnaast steek ik dit jaar ook nog m’n energie in de Oud Leden Commissie, de Dinercommissie en wordt het toch ook eens tijd om mijn studie Milieu-Maatschappijwetenschappen te gaan afronden.

henk-min
doutzen-min

Secretaris Doutzen van der Hoeven

Een jaar geleden wist ik nog niet zo goed wat rugby nou was, en al helemaal niet wat rugby bij RUS was. Dat heb ik geweten, wat een fantastisch jaar was het!
Eerlijk gezegd had ik niet durven dromen dat ik dit jaar de functie van secretaris om me zou mogen nemen. Als secretaris houd ik mij vooral bezig met intern en extern contact, ledenzaken zoals de lidmaatschappen en de administratie in het algemeen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de jaarlijkse verslaglegging van alle activiteiten van de vereniging en voor de notulen van Algemene Ledenvergaderingen. Ik ben dit jaar verbonden aan de PRcommissie en de Activiteitencommissie.


Als derdejaars student Sociaal Juridische Dienstverlening met een bestuursjaar achter de rug vond ik het wel genoeg geweest wat betreft bestuur…maar het liep dus toch anders door RUS. Ik vind het een hele eer om deze functie te mogen bekleden, ik haal energie uit RUS en ik heb er super veel zin in. Laten we er met z’n allen een prachtig jaar van maken!

Penningmeester Joni Flipse

Verheugd en trots dat ik, Joni Flipse ofwel Flippie, mij dit jaar Penningmeester mag noemen van de Rugbyende Utrechtse Studenten. Ik zal ik de financiën naar mijn best vermogen beheren. Een geweldige uitdaging die ik met beiden handen aanpak, waar ik ongetwijfeld veel van ga leren en die hopelijk het natte achter mijn oren doet drogen. Naast dat ik drie keer per week op het veld sta, studeer ik Liberal Arts and Sciences met hoofdrichting Cognitieve Neuropsychologie en Criminologie, maar je kan me ook helemaal enthousiast maken voor filosofie, natuurwetenschappen en dergelijken.

Vorig jaar ben in Utrecht komen wonen en heb bij RUS een ware tweede familie gevonden. Ik zet me onwijs graag in voor deze prachtige club! Dit jaar blijf ik me inzetten voor de Toernooicommissie en ga ik me ook bezighouden met het notoire Veldenplan.

flip-min
merle-min

Wedstrijd secretaris Merle Ruijgrok

“We hebben een nieuwe tweede rijer!” was wat ik te horen kreeg toen ik een jaar geleden voor het eerst het rugbyveld op liep. Ik had geen idee wat een tweede rijer was, laat staan wat die doet. Gelukkig werd dat me in de daaropvolgende weken haarfijn uitgelegd door een groep enthousiaste meiden.

Nu, een jaar later, mag ik mij wedstrijdsecretaris van de Rugbyende Utrechtse Studenten noemen.  Aan mij de taak om de rugbyzondagen van komend seizoen soepel te laten verlopen en, zoals mijn voorgangster het noemde, te flirten met de scheidsrechters. Ik kijk er ontzettend naar uit om me met deze fantastische meiden en een flinke dosis enthousiasme in te gaan zetten voor de mooiste vereniging van Nederland.

Doordeweeks zit ik regelmatig in de radiostudio, sta ik voor of achter de camera, of werk ik met mijn klas als redactie om ooit af te kunnen studeren als journalist. Maar de zondag staat in mijn agenda toch écht geblokt als rugbydag.

Commissaris materiaal Tamar van der Vossen

Dat ik als doorgewinterd paardenmeisje nog eens zou zeggen ‘Ja ik rugby nu al 4 jaar, en het is echt fantastisch!’ had je me 5 jaar geleden echt niet hoeven te vertellen. Maar ondertussen zijn de liefde voor de sport en de mensen  die daarbij horen een onbeschrijflijk deel van mijn leven geworden en ben ik dan ook super blij om al mijn energie en passie dit jaar in het besturen van RUS te mogen stoppen.” Op deze manier begon mijn introductie vorig jaar, en nu 1 jaar verder en een bestuursjaar aan ervaringen en herinneringen rijker, kan ik zeggen dat ik met een lach op mijn gezicht nog een jaartje doorgaan met me inzetten voor onze prachtige vereniging. Omdat er nu toch ook echt iets meer energie in mijn studie gestoken moet worden, ik zou toch wel graag als afgestudeerd dierenarts aan de slag zijn over 3 jaar, heb ik besloten nog wel een jaartje mijn kennis en ervaringen in het bestuur te stoppen, maar dit jaar als Commissaris Materiaal. Als commissaris materiaal ben ik verantwoordelijk voor alle materialen, het winkeltje en alle te vergeven cadeaus. Met mijn stiekeme liefde voor ontwerpen en photoshop denk ik dan ook dat ik hier ontzettend veel plezier uit ga halen! Met de enorme gedrevenheid en enthousiasme en de frisse blik van onze nieuwe bestuursleden, gecombineerd met de ervaring en kennis van mij en Henrike, ben ik ervan overtuigd dat we er weer een topjaar voor RUS van gaan maken!

tamar-min