Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

Bestuur

Ontmoet het bestuur van seizoen 2017/2018

Het bestuur van RUS

Sinds 12 oktober 2017 zit er weer een heel nieuw bestuur. Deze vijf meiden vormen het 32e bestuur van de Rugbyende Utrechtse Studenten en zullen zich hieronder voorstellen.

Tamar, Henrike, Roos, Floor en Gaya zijn een goede afwisseling van oude rotten en nieuwe meiden. Daarnaast zijn ze allemaal hetero, een unicum in de geschiedenis van RUS, waardoor de o.d.z. ‘Straight to the tryline’ snel was gevonden!

Voorzitter Tamar van der Vossen

Dat ik als doorgewinterd paardenmeisje nog eens zou zeggen ‘Ja, ik rugby al 4 jaar!’, had je me 5 jaar geleden echt niet hoeven te vertellen. En toch mag ik mezelf nu voorzitter van de mooiste, en enige, dames studenten rugby vereniging van Nederland noemen. De liefde voor de sport en de mensen die daarbij horen is iets wat een onbeschrijfelijk deel van mijn leven is geworden en ik ben dan ook super blij om al mijn energie en passie dit jaar in het besturen van RUS te mogen stoppen. Naast mijn uren op- en naast het rugbyveld zit ik nu in het vierde jaar van de studie Diergeneeskunde en hoop ik mezelf over 2,5 jaar afgestudeerd veearts te mogen noemen. Met mijn eerdere bestuurs- en commissie-ervaring, een goede dosis enthousiasme en een stel fantastische bestuursgenoten hoop ik er een geslaagd jaar van te kunnen gaan maken!

p6280060-min
p6280028-min

Secretaris Henrike Geurts

Sinds 12 oktober mag ik mij secretaris noemen van de mooiste vereniging die Nederland heeft: de Rugbyende Utrechtse Studenten! In de zomer van 2015 verhuisde ik naar Utrecht en ben meteen begonnen met rugbyen. Als onschuldig, fris, verlegen meisje startte ik de introcursus, maar na twee jaar kan ik mij absoluut een RUSje in hart en nieren noemen. Ondertussen zit ik ook al in het derde jaar van de studie Milieu-maatschappijwetenschappen.

Als secretaris ben ik vooral verantwoordelijk voor alle communicatie, intern en extern. Dit jaar ben ik ook de link tussen het bestuur en de PRcie en de Nieuwe Leden Commissie. Ik vind het geweldig dat ik mij nu een jaar vol kan inzetten voor deze prachtige meiden!

Penningmeester Rozemarijn Snoek

Na mijn eerste rugbyervaring bij de VSRC, waar ik vooral ervaring in de derde helft heb opgebouwd, speel ik sinds vorig jaar bij de meest fantastische rugbyclub van Nederland: de Rugbyende Utrechtse Studenten! Ik vind het dan ook super leuk dat ik dit jaar de functie van penningmeester op me mag nemen. Samen met mijn grote vriend Excel en het boekhoudprogramma zorg ik ervoor dat de financiën soepel verlopen. Ook werk ik samen met de penningmeesters van verschillende commissies, de Kasco en de Tripcie. Verder hoop ik me aan het einde van dit jaar een halve dierenarts te kunnen noemen, met een bachelors diploma op zak.

p6280045-min
p6280066-min

Wedstrijd secretaris Floor Links

Met mijn 7 jaar bij RUS mag ik mijzelf de oude rot in het bestuur noemen. Als langst spelend lid binnen het bestuur hoop ik dan ook iedereen de nodige tradities bij te brengen.
Mijn functie is Wedstrijd Secretaris geworden. Aan mij dus de taak om het reilen en zeilen rondom de wedstrijden te regelen en goed te laten verlopen.

Dit jaar is zelfs dubbel feest voor mij. Naast het bestuur van RUS hoop ik aan het einde van het seizoen af te studeren als SPHer.

Ik heb enorm veel zin in dit jaar en dat ik dit met deze leuke meiden mag doen.

Commissaris materiaal Gaya van Nifterik

Ik ben Gaya van Nifterik en ik mag aankomend jaar de functie Commissaris Materiaal gaan uitvoeren bij RUS. Ik heb mijn hele leven in Nijverdal gewoond en ben vorig jaar naar Utrecht gekomen om hier de PABO te gaan doen en ben daarbij ook gaan rugbyen bij de Utrechtse studenten. Op het veld vind ik het leuk om de longen uit mijn lijf te rennen op positie van full-back, maar ben ik niet op het veld, dan ben ik liever lui dan moe en kan je me vaak betrappen op het kijken van een suffe film of serie. Naast rugbyen en series kijken, houd ik ook heel erg van liters thee (en wijn), drop en kun je me ook altijd enthousiast maken door me schattige dierenfilmpjes te laten zien. Ik ben totaal geen fan van bier, al word ik vaak gedwongen ‘het toch te leren drinken’, omdat niet van bier houden toch een beetje vloeken in de kerk is. Ondanks dat heb ik heel veel zin in aankomend jaar!

p6280054-min

Warning: fopen(/tmp/map-rdU97m.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/rusrudm186/domains/rus-rugby.nl/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 113

Warning: unlink(/tmp/map-rdU97m.tmp): No such file or directory in /home/rusrudm186/domains/rus-rugby.nl/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 116

Warning: fopen(/tmp/f077-rRceKL.tmp): failed to open stream: Disk quota exceeded in /home/rusrudm186/domains/rus-rugby.nl/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 113

Warning: unlink(/tmp/f077-rRceKL.tmp): No such file or directory in /home/rusrudm186/domains/rus-rugby.nl/public_html/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 116