coaches & trainers

coaches & trainers

RUS is, zoals elke vereniging, nergens zonder haar trainers. Elke training en wedstrijd, door weer en wind, kunnen wij als RUSjes rekenen op een vaste groep mensen die voor ons klaar staan. Lees hieronder meer over onze coaches en trainers en leer hen kennen.

Sylke haverkorn

Oud RUSje Sylke Haverkorn geeft leiding aan het vlaggenschip, RUS I. Sylke was jarenlang een van de vaste krachten van RUS I en het Nederlands team. Nu is zij deze vaste kracht naast het veld als trainster en coach! Naast RUS I is Sylke ook bondscoach van het Oranje Dames XV team. Daarnaast geeft zij rugbyclinics, kijk voor meer informatie op: Rugby 4 Fun

josje verweij

Naast het trainen van RUS II, regelt Josje haast alles rondom de wedstrijden van RUS I als Teammanager. Een belangrijke factor die RUS op de achtergrond draaiende houdt!

overige trainers & coaches

Naast de twee hoofdcoaches/trainsters zijn er regelmatig oud RUSjes, ‘partners van RUS’ en heren van Nieuwegein die de training helpen ondersteunen. In het bijzonder willen wij Roos van Beurden, Xandra Jarman en Jack van den Bent benoemen! Dankzij deze dames en heren kunnen o.a. de puppycursus worden gerealiseerd en kunnen de trainingen en wedstrijden, waar nodig extra ondersteund worden. Hier zijn wij als club enorm dankbaar voor!