Sponsors

Zonder sponsors geen vereniging

Zonder sponsors geen vereniging

Zoals we hier boven al aangeven, kunnen wij als Rugbyende Utrechtse Studenten weinig zonder sponsoren. Door hun bijdragen kunnen wij blijven draaien als vereniging, en dat maakt dat wij hen allemaal eeuwig dankbaar zijn!

Dankzij onderstaande sponsoren kunnen wij de drempel laag houden voor alle studentensporters en ook extra kosten, zoals reiskosten, teambuildingsactiviteiten en meer, dekken die die horen bij sporten op hoog niveau!

Fysiofabriek

Fysiofabriek is een no nonsens fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in (sport)fysio- en manuele therapie voor de actieve mens. Fysiofabriek is gevestigd in Utrecht en trots sponsor van RUS.

Pocket Productions

Pocket Productions heeft visueel veel voor RUS betekend. Zo hebben ze de “Ik rugby, jij ook?” campagne ontwikkeld en de website gemaakt. Hiernaast zijn het ook gewoon twee RUSjes, namelijk Linde en Melanie.

Restaurant Ruig

Restaurant Ruig bevind zich op een centrale locatie, tussen het Beatrix Theater en de Jaarbeurs Utrecht. Je kan bij ze terecht voor lekkerste steaks, hamburgers en biertjes.

Restaurant Ruig maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale leveranciers en biologische producten.

 

Krijg jij al trek? Wij wel! Ga snel langs of maak een reservering via

030 – 8881111 of bezoek de site

ruig

Utrecht Promotions

RUS is sinds kort een sponsor rijker, namelijk: Utrecht Promotions. Utrecht Promotions ois een textieldrukkerij in Utrecht die al vele jaren ervaring heeft met het leveren van bedrukte en geborduurde kleding voor vrijwel elke sector.

Gratis RUS Sponsoren?

Koop je wel eens iets bij onder andere Decathlon, thuisbezorgd, Bol.com, Zalando, Wehkamp, ASOS of andere grote webshops? Of ga je binnenkort via Independer een andere zorgverzekering kiezen? Voor iedere bestelling via Sponsorkliks bij onder andere deze webshops, krijgt RUS commissie. Het kost jou niets extra’s, behalve een paar extra klikken.

Hoe werkt het:
1. Voordat je gaat winkelen ga je naar www.sponsorkliks.nl
2. Zoek op RUS of ‘Rugbyende Utrechtste Studenten’
3. Kies uit het enorme aanbod aan bekende webshops
4. Je wordt doorgeleid naar de webshoppagina (gewoon de normale pagina die je altijd gebruikt)
5. Bestel op de manier die je gewend bent en RUS krijgt gratis geld!

Eventueel terugsturen van je bestelling, maakt hierbij niets uit!

Vriendenloterij

De vriendenloterij werkt vrijwel precies hetzelfde als de andere grote loterijen van Nederland. Met één groot verschil: de winst verdwijnt niet in de zak van de bestuurders, maar gaat naar een zelfgekozen doel. RUS is een van de doelen die lotenbezitters kunnen kiezen! Wil je dus RUS steunen terwijl je zelf kans maakt op de hoofdprijs van maar liefst 1 miljoen euro?