sponsoren

sponsoren

Zonder sponsors geen vereniging. Door hun bijdragen kunnen wij blijven draaien als vereniging, en dat maakt dat wij hen allemaal eeuwig dankbaar zijn! Dankzij onderstaande sponsoren kunnen wij de drempel laag houden voor alle studentensporters en ook extra kosten, zoals reiskosten, teambuildingsactiviteiten en meer, dekken die die horen bij sporten op hoog niveau!

Fysiofabriek

Fysiofabriek is een no nonsens fysiotherapiepraktijk gespecialiseerd in (sport)fysio- en manuele therapie voor de actieve mens. Fysiofabriek is gevestigd in Utrecht en trots sponsor van RUS.

ruig

Restaurant Ruig maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale leveranciers en biologische producten. Krijg jij al trek? Wij wel! Ga snel langs of maak een reservering via 030 – 8881111 of bezoek de website.

Pocket productions

Pocket Productions heeft visueel veel voor RUS betekend. Zo hebben ze de “Ik rugby, jij ook?” campagne ontwikkeld en de website gemaakt. Hiernaast zijn het ook gewoon twee RUSjes, namelijk Linde en Melanie.

utrecht promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel. Leden van RUS kunnen hier hun bestellingen plaatsen en krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10 %. Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

sponsorkliks

Gratis RUS Sponsoren? Koop je wel eens iets bij onder andere Decathlon, thuisbezorgd, Bol.com, Zalando, Wehkamp, ASOS of andere grote webshops? Of ga je binnenkort via Independer een andere zorgverzekering kiezen? Voor iedere bestelling via Sponsorkliks bij onder andere deze webshops, krijgt RUS commissie. Het kost jou niets extra’s, behalve een paar extra klikken.

Hoe werkt het:

1. Voordat je gaat winkelen ga je naar www.sponsorkliks.nl

2. Zoek op RUS of ‘Rugbyende Utrechtste Studenten’

3. Kies uit het enorme aanbod aan bekende webshops

4. Je wordt doorgeleid naar de webshoppagina (gewoon de normale pagina die je altijd gebruikt)

5. Bestel op de manier die je gewend bent en RUS krijgt gratis geld! Eventueel terugsturen van je bestelling, maakt hierbij niets uit!

vriendenloterij

De Vriendenloterij werkt vrijwel precies hetzelfde als de andere grote loterijen van Nederland. Met één groot verschil: de winst verdwijnt niet in de zak van de bestuurders, maar gaat naar een zelfgekozen doel. RUS is een van de doelen die lotenbezitters kunnen kiezen! Wil je dus RUS steunen terwijl je zelf kans maakt op de hoofdprijs van maar liefst 1 miljoen euro?

Ufonds

Tijdens ons lustrum sponsort het Universiteitsfonds ook meerdere activiteiten! 

Het Universiteitsfonds werkt samen met studenten, alumni en medewerkers van de universiteit om projecten te realiseren die een bijdrage leveren aan het onderwijs, onderzoek of leefklimaat van de universiteit.